Dámské blejzry pro podzimní velkoobchod – hnědé, burgundské a khaki

Podzim 2022 se blíží, a to znamená, že byste měli doplnit sortiment svého obchodu nejmódnějšími dámskými krytinami sezóny. Vynikající alternativou k prošívané bundě nebo dlouhému svetr je dámská bunda, která skvěle zapadá do podzimního klimatu! Dává ženský vzhled trochu elegantnější a kromě toho je skvělé vyčerpat zbytek šatníku. Na podzim navíc nabídněte svým zákazníkům módní modely blejzrů v nejžhavějších podzimních barvách sezóny. Podívejte se, kde koupit dámské bundy pro podzimní velkoobchodpřinést milovníky nakupování do vašeho obchodu!

Módní sako jako součást podzimní ležérní sady

Bunda pravděpodobně každý je spojován hlavně s mužskou částí šatníku, přesněji s prvkem mužského obleku. Nicméně již několik desetiletí v módním průmyslu jsme již rozlišovali dámské modely blejzrů, které unikly stávajícím pravidlům. Dnes mohou dámy nosit také elegantní dvoudílný oblek, ale před časem se cítily unavené z tuhého nuceného oblečení.Pak bundy vstoupily do každodenního šatníku a staly se prvkem mnohem méně formálních sad. Získali mnohem více uvolnění a již je třeba je za každou cenu kombinovat s elegantními kalhotami z obleku. Dělají skvěle v duetu se vzorovanými šaty, šortky nebo mini sukni, nádherně objevují městský vzhled pro různé příležitosti.

Dnes rozlišujeme kratší a dámské dlouhé blejzry pro podzimní velkoobchod, w tym modele zapinane na guziki oraz modele bez zapięcia w typie narzutki, zwane też blezerami. Mają one zwykle długie wąskie klapy, podszewkę, imitacje kieszeni czy ozdobne przeszycia oraz rękaw długi lub do łokcia. Wielkim hitem są teraz marynarki z marszczonym rękawem ¾, które fajnie przełamują klasyczną konwencję i nadają modelom więcej nonszalanckiego pazura. Panie chętnie noszą dziś marynarkę do jeansów, casualowych szortów lub mini spódnicy, dlatego zobacz, w jakie modele warto zainwestować.

Przepiękne damskie marynarki w jesiennej kolorystyce kupisz w hurtowni online Factoryprice.eu

Podívejte se, jaké dámské bundy na podzim ve velkoobchodu stojí za nákup!

Barva módní bundy pro podzimní dny by měla také jít ruku v ruce se stylovým střihem. Než přejdeme k módním odstínům, nejprve se podívejte, které modely dámských blejzrů jsou nyní na absolutním vrcholu! Věnujte pozornost módním střihům a vzorům, které nabízí odborník pro velkoobchodní dodávky obchodů z online velkoobchodního obchodu FactoryPrice.eu. Je neustále aktuální s nejnovějšími trendy a vyzve co módní dámské bundy pro podzimní velkoobchod sázka:

  1. KRÁTKÁ SPORTOVNÍ BUNDA — bavlněné tepláky ve sportovním stylu, dosahující boků, triumfálně se vrací do módy v této sezoně! Mají pasový střih, díky kterému krásně zdůrazňují ženskou siluetu, navíc jejich volný styl odpovídá sportovnějšímu oblečení. Současně jejich střih poskytuje určitou poznámku elegance, i když budou pracovat spíše pouze během neformálních východů.
  2. CLASSIC FROM SUIT — mnohem elegantnější Klasické dámské bundy pro podzimní velkoobchod, upevněné jedním tlačítkem. Taková bunda z obleku lze snadno upravit tak, aby vyhovovala kalhotám a vytvořila módní ženský soubor. Dosahují obvykle pod boky, krásně modelují a vizuálně protahují postavu. Mají dlouhé úzké klapky, podšívku a imitace kapsy s klapkami.
  3. BLAZER S RUKÁVEM ¾ – dalším módním typem bundy je uvolněný model ve formě přehozu na postel, s klopami a podšívkou. To, co ji odlišuje, jsou super módní volánové ¾ rukávy a mírně delší střih tvarování siluety. Klasický střih a módní detaily dělají sako docela elegantní zároveň, ale je ideální pro příležitostný vzhled.
  4. DOUBLE-BREASTED OVERSIZE – móda pro volnější styly „dohnala“ také bundu a dámy milovaly takové zmenšené styly. Dávají sako ještě více ležérní, ležérní vzhled, což jasně ukazuje, že se nejedná o klasický model pro formální výlety. Dosáhněte toho nejlepšího pro nadměrné velikosti dvojité breasted dámské bundy pro podzimní velkoobchod s módními vzory, jako je mřížoví a zvířecí tisk!
  5. ECO-LEATHER MODEL — diverzifikovat kolekci módních bund ve vašem obchodě koupit modely vyrobené z imitace kůže od velkoobchodníka. Takový rockový styl dokonale zvýší městský podzimní vzhled a přidá elegantní dráp do oblečení.

Kde koupit dámské bundy pro podzimní velkoobchod v podzimních barvách?

Když už znáte nejmódnější styly dámských bund, můžete nyní klidně hledat jejich zajímavé podzimní barvy. Je známo, že každá sezóna má své vlastní výrazné barvy a dámy rádi nosí na podzim odstíny, které odpovídají okolní krajině. Z tohoto důvodu jim nabídněte módní bundy v nádherných odstínech hnědé a béžové, stejně jako modely v hořčici, khaki, vínové nebo tmavší odstíny zelené. Podívejte se, jak hluboká podzimní barva fantasticky dobývá vzhled takové bundy, což je ještě elegantnější než obvykle! Tmavší tónované barvy bund na podzim se fantasticky mísí džínové kalhotystejně jako kalhoty pro přizpůsobení barev z tkaniny. Kromě toho vínové nebo hnědé sako také zvýší styl s velbloudovými semišovými kotníkovými botami na sloupku a vzorovanými rozšířenými midi šaty. Bunda v podzimní barvě je také vynikající alternativou k koženým bundám z ramonů nebo prošívaných bombardovacích bund.

Chybí vám tento hit z vašeho obchodu? Pak se podívejte na internetový velkoobchodní obchod FactoryPrice.eu, kde si můžete koupit levné dámské blejzry pro podzimní velkoobchod v nejkrásnějších podzimních barvách!

Čtěte dál: Dámské oversize svetry velkoobchod – připravte se na změnu sezóny s Rue Paris!

Viz také: Mikiny s kapucí ve velkoobchodu – Nejprodávanější nová sezóna

Paula

Recent Posts

Dámská ramonesa – ukažte si, jak ji nosit ve vzhledu

Dámská Ramoneska je ikonická šatní skříň, která vládne ve světě módy celé léto. Tato malá…

1 hodinou ago

Španělské halenky na léto – nejžhavější trend sezóny

Vítejte v fascinujícím světě stylových halenek na léto, kde se elegance setkává s letním objemem…

1 hodinou ago

Dámská bílá mikina – jaké stylytyto topy?

Dámská bílá mikina je klasika, která bude vždy v módě a hodí se prakticky k…

1 hodinou ago

Kolekce džínů prohlédněte si celou řadu modelů

Džíny jsou s námi, protože Levi Strauss poprvé představil model ikonických kalhot na světový trh.…

13 hodinami ago

Nejmódnější barvy šatů pro dovolenou

Dnes vám doporučujeme nejmódnější barvy šatů na dovolenou. Máme pro vás sedm dokonalých odstínů. Doporučujeme…

16 hodinami ago

Neformální šaty ideální pro město

Neformální šaty ženy milují nosit zejména v létě. V zimě a na podzim — ať…

17 hodinami ago