Velurové soupravy ve velkoobchodu – stojí za to mít je ve svém butiku?

Podzim se blíží, takže začněte doplňovat sortiment vašeho obchodu s oblečením teplejšími a útulnějšími věcmi. Určitě ve sbírce budete potřebovat módní velurové komplety ve velkoobchodu, kde najdete spoustu nádherných modelů, které ženy hledají. Podívejte se, proč byste měli mít ve svém butiku velurové dámské teplákové soupravy, na jaké barvy vsadit a kde koupit kvalitní zboží.

S novou podzimní sezónou se móda pro velur vrací!

Od loňského roku se móda pro velur v dámském ležérním vzhledu vrátila jako bumerang, v obchodech vyrostla z velurové soubory. Dámy milují velurové věci, protože tento materiál se krásně třpytí a je extrémně měkký a příjemný na dotek! Současně dává oblečení specifický elegantní elegantní styl ve stylu kouzla, který přitahuje milovníky výrazného stylu.

Velur se objevil v oděvním průmyslu jako vývoj kategorie se stejně módními podzimními teplákovými soupravami. Dámy ze všech stran viděly dvoudílné soupravy vyrobené z bavlněné mikiny, takže se návrháři rozhodli diverzifikovat tuto skupinu. Velurové celkový vzhled, který nabízejí tyto typy souborů, zejména potěší dívky, které rádi překvapí oblečením a nebojí se vypadat originálně. Nezapomeňte jim navrhnout v nadcházející sezóně Dámské velurové soubory ve velkoobchodu obvykle se skládá z lehké mikiny a dlouhých kalhot. Tyto typy velur mají nejčastěji slim fit fit s kuželovými nohami trubicových kalhot. Leží úžasně na těle a poskytují sexy vzhled na jedné straně, na druhé straně nabízí dostatek pohodlí a úplnou svobodu pohybu. Největší výběr tohoto produktu najdete v online velkoobchodním prodejci oděvů FactoryPrice.eu.

Prozkoumejte velurové soubory ve velkoobchodu v nejmódnější verzi pro novou sezónu!

Zajímá vás, které modely velurové soubory budou prodávat nejlépe? Než nakupujete velkoobchod, řiďte se radami stylistky z velkoobchodního obchodu s oděvy FactoryPrice.eu, který je aktuální s novými trendy! Řekne vám, jaké modely velurových sad je třeba dát do sortimentu a jaké styly jsou nejvíce na vrcholu:

  • S KVĚTINOVÝM POTISKEM – na podzim nezapomeňte navrhnout dívkám velurové tepláky velurové komplety ve velkoobchodu zdobené květinovými potisky. Květiny v podzimní splátce se prodávají fantasticky, takže vsaďte na dvoudílný velurový set s květinovými vložkami na mikinu a na kalhoty. Vyberte si například ženský model značky Rue Paris s květinovými pruhy a mikinou.
  • SET IN BASIC STYLE — milovníci minimalismu jistě budou mít rádi hladké jednobarevné velurové sety v základním stylu. Poskytují klasický, nadčasový a minimalistický vzhled na čas, a jinak snadno zvolit další prvky stylingu. Na podzim si vyberte základní velur v módních zemských tónech, tj. Hnědé, béžové, khaki nebo šedé!
  • MODEL S MIKINOU S „UŠIMA“ — milovníci roztomilých sad budou potěšeni, když je pro ně dostanete dovolená velurové soubory ve velkoobchodu. Je to o roztomilé velurové sadě s kalhotami a mikinou s dekorativními bambulkami připomínajícími uši medvídka z kožešiny! Je nemožné odolat takovému modelu, zvláště když je mimo okno šedé a ponuré nebo prší.
Duży wybór damskich kompletów welurowych znajdziesz w hurtowni online Factoryprice.eu
  • PJAMAS WITH SHORTS – na podzim dívky také rádi sáhnou po roztomilém velurové domácí oblečení s krátkými kraťasy! Vyberte si z velkoobchodu dvoudílný set skládající se z velurové halenky s výstřihem do V s krátkými rukávy a velurové kraťasy s pruhy. Sázejte na sadu květin, díky nimž bude každá dáma hodně podzimních večerů doma pohodlí. Tento druh krátkých velurové soupravy fungují skvěle jako pohodlné dámské pyžamo!
  • S vestami – každá sada mikin je navržena hlavně tak, aby byla pohodlná, takže investujte do dvoudílné velurové soubory ve velkoobchodu s vestami. Můžete si vybrat z velkoobchodní továrny FactoryPrice.eu bombardér mikiny nebo klasické modely s kapucí. Koneckonců, velurová sada je elegantní a komfortní v jednom!

Získejte ty nejlepší velurové dámské komplety velur velkoobchod od FactoryPrice.eu

Podzim velmi často prochází pod znamením teplých, módních a okouzlujících velur, takže použijte snadnou příležitost vydělat! Dokončete nabídku obchodu pro nadcházející podzimní dny a nabídněte zákazníkům nejžhavější módní trendy pro sezónu 2022/2023. Kde najdete největší výběr módních velurových oděvů pro ženy? Pohodlné a elegantní velurové komplety ve velkoobchodu nabízí online velkoobchodní společnost Factoryprcie.eu, která nabízí desítky skvělých stylů a nádherných barev. U nich budete komplexně zásobovat zboží pro novou sezónu a získáte nejaktuálnější styly, které dámy právě hledají. Nabídka velurové soupravy z FactoryPrice.eu vám navíc pomůže vytvořit atraktivní nabídku oblečení pro ženy jakékoli postavy. Všimněte si, že dvoudílné velurové sady jsou k dispozici, existují různé velikosti s rozpětím čísel od S až po XL!

Velurová sada je hotová stylizace, ale mějte na paměti, abyste ji správně vystavili ve vaší nabídce. Ukažte zákazníkům, že je mohou kombinovat s módním nadměrným kabátem z alpaky nebo dlouhou vestou z eko-kůže, čímž vytvoříte další vzhled na podzim! Vidět chladný připravený vzhled je pravděpodobnější, že zákazník přidá zbývající stylingové výrobky do koše, a to nejen zastaví na velurové sadě.

Viz také: Topy trička ve velkoobchodu – musíte je mít ve svém obchodě po celý rok

Přečtěte si téma: Bavlněné legíny Basic Feel Good na podzim – jak je stylovat?

Paula

Recent Posts

Černá dámská základní kombinéza – s čím je zajímavé ji stylovat?

Černá dámská základní kombinéza je klasika, která je nepostradatelnou položkou v šatníku každé ženy. Jednoduchý,…

3 hodinami ago

Nadrozměrné šaty – co objednat online?

Dress size plus nejsou jen ní skř, ale osobní elegance a sebevědomí. In the time…

3 hodinami ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

4 hodinami ago

Dámská mikina – krásný model šatů pro jarní/letní sezónu

Dámská mikina je absolutním hitem jarní/letní sezóny v kolekci velkoobchodního oblečení FactoryPrice.eu! Tyto univerzální a…

7 hodinami ago

Tenisky na šaty – je takový vzhled stále módní?

Je módní nosit tenisky na šaty? To je otázka, o kterou se milovníci módy vždy…

7 hodinami ago

Pruhované halenky ve svislé nebo vodorovné poloze?

Jaké pruhované halenky je lepší vybrat? Ty ve svislých pruzích nebo ve vodorovných ozdobách? Dnes…

14 hodinami ago