Velkoobchod pletených kostkovaných svetrů – kolekce podzim/zima 2022

Na podzim ženy rádi nosí dámské svetry a nadčasový a klasický kostkovaný motiv. Pletená tkanina svetrů a kultovní mřížoví do sebe zapadají jako rukavice a vždy dělají rozruch v podzimní-zimní sezóně! Z tohoto důvodu nezapomeňte koupit do obchodu kostkované svetry velkoobchodnabídnout zákazníkům to, co si přejí.

Teplé pletené ženy z velkoobchodu+kostkované = módní nová sezóna!

Je nemožné skrýt, že dámské svetry jsou jedním z nejčastěji vybraných oděvů pro styling pro chladné počasí. Na podzim a v zimě je zároveň velkým zájmem dámy také kostkovaný vzor, který dodává retro stylu řízku. Není tedy divu, že výrobci oděvů přišli s nápadem spojit tyto dva nesporné hity dámské módy dohromady! To vedlo k vytvoření kolekce kostkovaných dámských pletenin v nejmódnějších střihů sezóny, které nyní zažijí největší boom. Připravte svůj obchod správně na toto období a nabídněte zákazníkům to, co hledají – využijte popularity svetrů až do samého konce! Co je třeba nejprve pamatovat při nákupu Dámské kostkované svetry velkoobchod? Takže materiál dokonale harmonizuje s typem svetru, stejně jako s řezem a barevným schématem, protože ne všechny modely „čelí“ v takovém stylu. Obvykle se v oděvním průmyslu nevyrábějí ani kostkované roláky, protože tento řez vypadá nejvýhodněji, když je bez vzorů.

Jak samotný design teplého svetru, tak mřížkový vzor byly vytvořeny už dávno v severní části světa. Islandští pastýři šili tlusté vlněné svetry a později se naučili zdobit je slavným skotským vzorem. Tento trend přežil po celá desetiletí a dnes v šatníku každého milovníka módy by měl být alespoň jeden kostkovaný svetr. Nejenže dodává eleganci celému oblečení, ale také odkazuje na historii svetrů a genezi jednoho z nejmódnějších návrhů na světě!

Podívejte se, jak vypadají nejmódnější kostkované svetry ve velkoobchodu

Než začnete objednávat první lepší kostkované svetry z velkoobchodního obchodu, nejprve se dozvíte o nejnovějších trendech v této věci. Požádali jsme odborníka na nákup oděvů z online velkoobchodníka FactoryPrice.eu, aby vám řekl, jaké modely stojí za to dosáhnout. Odhalil, že v této kategorii rozhodně vede mezi dívkami dlouhé kostkované svetry velkoobchod, które doskonale otulają sylwetkę. W ich przypadku duża powierzchnia materiału pozwala ponadto na świetne wyeksponowanie kraciastego wzoru. Tak się zresztą przy okazji składa – i trudno temu zaprzeczyć – że krata wspaniale prezentuje się na długich kardiganach! Po prostu idealnie razem wyglądają, dlatego damski kardigan w kratę od lat robi furorę wśród wielu miłośniczek jesiennych trendów. Jego krój przypomina delikatny jesienny płaszcz, który jak wiemy również doskonale prezentuje się z kraciastym wzorem.

Kup na jesień do sklepu modne swetry damskie w kratę w hurcie od Factoryprice.eu

Jakie modele wybierać? Stawiaj na długie swetry sięgające do połowy łydki lub nawet do kostek, ozdobione dużą, grubą kratą. Wybierz do tego kraciaste vesty s kapucí ideální pro podzimní chladné počasí a modely s ozdobnými třásněmi a bočními kapsami.

Skutečným hitem mezi dívkami letos na podzim budou také pletené kostkované ponča! Jedná se o volné, asymetrické a bez rukávů svetry vložené přes hlavu, šité na základě velkého listu tkaniny. Nejmódnější modely navíc mají okrajový povrch v etno-stylu a samotné pončo odkazuje na bývalý tradiční kostým jihoamerických indiánů. Dodnes je lze nalézt v každodenním způsobu obyvatel Mexika nebo Peru a trend pro kostkovanou ponchu se také dostal do Evropy. Modely svetrů tohoto střihu na podzim přitahují zejména milovníky originálního vzhledu, kteří rádi vynikají svým oblečením!

Pro sběr vašeho obchodu byste měli také zvolit klasické kostkované svetry velkoobchod, tj. Modely pro boky s kulatým výstřihem. Sázejte na volně přizpůsobené svetry, i když ne příliš volné, aby na nich byl jasně viditelný kostkovaný vzor. Klasika zapadá do klasiky, takže základní model svetru dokonale ladí s klasickým vzorem, což je samozřejmě mřížoví.

Kostkované svetry velkoobchod online v nejmódnějších barvách sezóny 2022!

Všimněte si, že v dámské módě je mnoho modelů svetrů kombinováno se specifickými vzory nebo barvami. Některé kombinace barev a stylů jsou prostě lepší než jiné, takže stojí za to sledovat současné trendy. Kostkovaný svetr je natolik originálním designem, že jeho navrhování v kontrastních barvách by již bylo přehnané. Zprávy o prodeji velkoobchodní společnosti FactoryPrice.eu ukazují, že pokud jde o kostkované úplety, dámy volí hlavně modely s vyváženými tlumenými odstíny.

Tak, nákup kostkované svetry velkoobchod online sázejte hlavně na nejmódnější barvy nadcházející sezóny, které jsou nepochybně hnědé a béžové! Na podzim se barvy země fantasticky harmonizují zejména s kostkovanými vzory na pletenině, a proto je to naprosto jistá volba. Dívky budou rádi používat takové svetry v každodenním béžovém celkovém vzhledu dokonale zapadají do okolní krajiny. Do kolekce obchodu také přidejte modely svetrů v odstínech šedé, khaki, stejně jako vínové, které také odpovídají klimatu sezóně. Také sázejte na modely s bílými a černými čarami oddělujícími jednotlivé čtverce mřížky, které dodávají vzoru jasnost a správný kontrast. Podívejte se na nejnovější kolekci módních kostkovaných dámských svetrů od velkoobchodníka s oblečením FactoryPrice.eu a postarat se o pestrou škálu pro novou sezónu.

Téma pro vás: Velurové soupravy ve velkoobchodu – stojí za to mít je ve svém butiku?

Vstup ke čtení: Jednobarevné základní mikiny ve velkoobchodu – široký výběr modelů

Paula

Recent Posts

Dámské vesty – vždy nahoře

Vítejte ve světě dámských svetrů, kde se pohodlí setkává s elegancí a stylem se mísí…

3 hodinami ago

Dámská ramonesa – ukažte si, jak ji nosit ve vzhledu

Dámská Ramoneska je ikonická šatní skříň, která vládne ve světě módy celé léto. Tato malá…

5 hodinami ago

Španělské halenky na léto – nejžhavější trend sezóny

Vítejte v fascinujícím světě stylových halenek na léto, kde se elegance setkává s letním objemem…

5 hodinami ago

Dámská bílá mikina – jaké stylytyto topy?

Dámská bílá mikina je klasika, která bude vždy v módě a hodí se prakticky k…

6 hodinami ago

Kolekce džínů prohlédněte si celou řadu modelů

Džíny jsou s námi, protože Levi Strauss poprvé představil model ikonických kalhot na světový trh.…

17 hodinami ago

Nejmódnější barvy šatů pro dovolenou

Dnes vám doporučujeme nejmódnější barvy šatů na dovolenou. Máme pro vás sedm dokonalých odstínů. Doporučujeme…

20 hodinami ago