Velurové pyžamo – ideální volba pro chladné noci

Když se dostane chladnější mimo okno, dámy hledají v obchodech nejen teplé oblečení pro volný čas, ale také útulné noční prádlo. V tomto ročním období nezapomeňte zkontrolovat, co prodávají velurové pyžamo ve velkoobchodu online a nabídněte svým zákazníkům ty nejlepší modely!

Velur je zpět ve prospěch zejména v chladném počasí!

Podzim dělá stále více a více dámy ochotnější dosáhnout ve večerních hodinách pro útulné a příjemné na dotek velur pyžama. Připomeňme, že velur je velmi příjemný na dotek, specifický typ materiálu, který se krásně třpytí, protože jeho vlákna nepravidelně odrážejí světlo. Jeho povrch je také pokryt, jako by krátké mikro chloupky, které jsou velmi plastové, reagují na každý přechod na ně ručně. Na královských dvorech to býval velur, protože z něj bylo šité čalounění volnočasového nábytku a například záclon. Dnes má stále tento luxusní prvek, i když je samozřejmě mnohem dostupnější a mnohem levnější. Návrháři oděvů okamžitě využili svého potenciálu k vytvoření útulného nočního prádla, které jsou nepochybně pyžamo.

[limit produktů =“2″ sloupce =“2″ skus=“630492,627807″]

Proč byste se měli podívat dámské velurové pyžamo ve velkoobchodu online? Bo oblečení na spaní vyrobené z tohoto materiálu je šíleně sexy a zároveň ultra holčičí a roztomilý, takže ženy milují nosit! Takové modely umožňují nejen vychutnat si nádherný noční vzhled, ale také zaručují super atraktivní vzhled. Pohodlné, elegantní a sexy pyžama vám umožní okamžitě spát a efektivněji odpočívat.

Co se nejmódnější velurové pyžamo dívají na online velkoobchod? Kontrolujeme to!

Jste zvědaví, jak vypadá nejmódnější dvoudílný velurové pyžamo ve velkoobchodu online? Speciálně pro vás jsme zkontrolovali nabídky několika velkoobchodníků s oděvy, ale úkolem byla pouze online velkoobchodní společnost FactoryPrice.eu. Pouze tam jsme našli nabídku krásných velurových dámských pyžamů, které jistě získají srdce mnoha vašich klientů! Podívejte se, které z pyžama nabízených tam vypadají nejzajímavější, co je odlišuje a které stojí za to prodávat doma:

  • Se špičkou na popruzích – skutečným bestsellerem mezi velurovými pyžamy z velkoobchodu je dvoudílná skimpy sada s topem na popruzích a šortkách. To je nejvíce sexy návrh ze všech modelů – je zakončen krátkými okouzlujícími ozdobami, má také dekorativní luk v pase a rozcuchané široké popruhy. Několik okouzlujících barev z čeho vybírat!
  • S OTEVŘENÝMI ZÁDY — dalším hitem velkoobchodu je dvoudílné velurové pyžamo s volnými kraťasy a halenka s hlubším výstřihem na zádech. Stejně lákavý a smyslný, model skončil s volánkami a lukem, má na přední straně pohodlný výstřih do V. Musíte mít pro svou sbírku pyžama!
  • DLOUHÉ VELUROVÉ PYŽAMO — pro větší objednávku chladného počasí dlouhé velurové pyžamo ve velkoobchodu online Skládá se z dlouhých kalhot a halenky s dlouhým rukávem! Vyberte si volně přiléhavý model zakončený roztomilými flounces na koncích rukávů a nohou, které vypadají skvěle. Dlouhé pyžamo jsou ideální pro větší chladné počasí pro skutečné permafrosty a zároveň je stejně ženská.
Odkryj najmodniejsze kolory i fasony welurowych piżam z oferty hurtowni Factoryprice.eu
  • S ŠPANĚLSKOU HALENKOU – dámy, které mají velmi teplo v domě během topné sezóny, pak si mohou dovolit trochu blázen! Navrhněte jim super sexy velurové pyžamo s kraťasy a španělskou halenkou, bezútěšně odhalující ramena. Koneckonců, i pro spaní stojí za to oblékat se jako hvězda!
  • S BUTTERFLY SLEEVE — posledním návrhem je dvoudílné velurové pyžamo s kraťasy a tričko s motýlkovými rukávy v sadě. To je pravděpodobně nejuniverzálnější a stejně holčičí návrh všech výše uvedených, který osloví milovníky klasiky a rovných řezů. Stejně holčičí a rozkošný!

Objevte velurové pyžamo v online velkoobchodu před prázdninovou sezónou!

Všimněte si, že to není vůbec náhoda, že vám dnes doporučujeme módní velurové pyžamo ve velkoobchodu online. Koneckonců, za pár týdnů začne módní průmysl předvánoční sezónu, což je nejdůležitější okamžik roku! Pak se ženy rozhlížejí nejen na dárky pro blízké, ale také ochotnější koupit si teplé zimní věci. Připravte se na tuto okolnost předem a objednejte si předem Vánoční velurové pyžamo ve velkoobchodu online! Všimněte si, že krásně třpytivé velurové pyžamo materiál bude skvělý jako jedinečné oblečení během dlouhých zimních večerů. Bude to také vynikající volbou v okolíVánoční dny v prosinci, kdy každý z nás chce alespoň na chvíli cítit kouzlo Vánoc. Velur dokonale zapadá do svého stylu nejen do chladných měsíců, ale i slavnostní atmosféry, takže během tohoto období můžete prodat více!

[limit produktů =“2″ sloupce =“2″ skus=“630144,630154″]

Za zmínku stojí, že celou kolekci velurové pyžama ve velkoobchodní továrně FactoryPrice.eu dodává polská značka Rue Paris. Díky tomu se kolekce vyznačuje výjimečně ženským a smyslným stylem, super moderním designem a vysoce kvalitním zpracováním. Kromě toho pyžama v kolekci poskytují velmi širokou škálu dostupných velikostí, od malých XS až po velké XL. Můžete tak nabídnout zákazníkům velurové noční prádlo, které se hodí pro jakýkoli typ těla, což se určitě promítne do dobré pověsti obchodu. Kolekce velurové pyžama od značky Rue Paris ve velkoobchodním obchodě navíc doporučuje množství atraktivních barev, ze kterých si můžete vybrat. Vyberte si z tuctu nádherných odstínů, které zahrnují klasické i pastelové barvy.

Viz také: Velkoobchod zimních bund – nejlepší modely sezóny

Podívejte se na další: Hladké výrobky pod tisky – kde koupit?

Paula

Share
Published by
Paula

Recent Posts

Buty na lato baleriny mokasyny czy espadryle

Jakie buty na lato warto wybierać? Dzisiaj polecamy Wam eleganckie modele. Sprawdźcie nasz przegląd z…

39 minutami ago

Szmizjerki czy hiszpanki? Co wybierają Polki w to lato?

Zarówno szmizjerki jak i hiszpanki są modnymi typami sukienek na lato. Sprawdźcie na jakie fasony…

50 minutami ago

Bielizna na lato jaką najlepiej nosić?

Dzisiaj nie doradzamy Wam stylizacji ani ubrań na lato, skupiamy się na tym co pod…

2 hodinami ago

Modne swetry w hurcie na nowy sezon

W tym sezonie moda odchodzi pomału od ubrań z kategorii homfy i zamiast nich stawia…

3 hodinami ago

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

3 hodinami ago

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

5 hodinami ago