Rozšiřte svou nabídku butiků o dlouhé vesty!

Připravili jste již ve svém obchodě atraktivní kolekci dámských svetrů pro tuto roční dobu? Nezapomeňte zkontrolovat, zda v něm zákazníci najdou dlouhé vesty velkoobchod, které jsou nepochybně skutečným hitem probíhajícího podzimu!

Doplňte sbírku obchodu na podzim stylovými vestami!

Můžete mluvit o módních vestách na podzim a psát nekonečně! Je nemožné skrýt, že v chladném počasí jsou to vesty, které jsou nejoblíbenějšími dámskými svetry vedle volných roláků. Není žádným tajemstvím, že v tomto ročním období se zvyšují prodeje svetrů, takže každý obchod s oblečením by měl nabídnout ty nejlepší modely. A letos výběr ženských klientek jasně ilustruje, jak moc dámy milují masité a útulné vesty! Připomeňme si, že svetr je dlouhý svetr bez zipu, i když existují i modely s knoflíky nebo s kravatou. Milovníci svetrové módy také nazývají pletené postříkání postele. Obvykle mají dlouhé nebo ¾ rukávy dosahující loktů a někdy mají také pohodlné kapsy a někdy kapuce. U dobrého velkoobchodníka najdete tlusté a tenké dlouhé vesty velkoobchod lišící se mezi sebou v typu vazby, designu a detailů.

Proč se tento druh svetrů tolik podobal dámám? No, již jeho střih a délka působí uklidňující na fantazii, kromě toho nabízí příjemné teplo a vypadá velmi stylově. Dívky ji rádi příjemně nadchnou a vcítí se do podzimního stylu útulný šik, spočívající v nošení teplého a měkkého oblečení.

[limit produktů =“2″ sloupce =“2″ skus=“649345,649342″]

Objevte dlouhé vesty velkoobchod v módních stylech a typech!

Při hledání módních dámských svetrů pro váš obchod musíte nejprve znát současné trendy. Hlavní stylista z online velkoobchodníka FactoryPrice.eu vám o nich teď řekne, kdo přesně ví, co svetry dámy potřebují! Svetr, díky své délce, vám umožní cítit se velmi stylově, proto není bezdůvodně nazýván hvězdným svetrem. Je obzvláště obtížné odolat v několika krásných podzimních verzích, takže objevte nyní módní dlouhé vesty velkoobchod:

  • IN BRAID PATTERNS — milovníci stylu útulný šik, to znamená, že útulný podzimní vzhled, jsou přímo blázniví při pohledu na vesty v opletení! Tento roztomilý typ zdobení svetrů také dobře funguje na vesty, přidává jim spoustu dívčího kouzla. Takové modely jsou také silnější, a proto také útulnější a pohodlnější než ostatní. Podívejte se do velkoobchodního obchodu pro vesty s copánky na rukávech nebo pokrývající celý povrch svetru.
  • DÁMSKÝ MAXI CARDIGAN — pro milovníky tepla a pohodlí musíte mít v obchodě také velmi dlouhé vesty velkoobchodkteré sahají téměř ke kotníkům! Takový dlouhý svetr dělá celý styl mnohem útulnější, proto lépe chrání před chladem. Vyberte si z velkoobchodních vesty, které se dostanou do středu lýtka nebo končí v oblasti kotníku.
  • S ŠIROKÝMI RUKÁVY – k podzimnímu trendu pro útulný a pohodlný vzhled dokonale padne masitý svetr se širokými rukávy. Ukazuje volnější střih svetru a navíc mu dává ještě více nadměrný charakter. Dívky milují „potopit“ v takových svetrech, a proto rádi cítí na sobě dokonalou měkkost masitého podzimního úpletu.

[limit produktů =“2″ sloupce =“2″ skus=“649186,649085″]

  • DLOUHÝ CARDIGAN S KAPUCÍ – další musí mít v podzimní sbírce obchodu dlouhé vesty velkoobchod s kapucí, které navíc nabízejí praktický kryt hlavy. Kapuce, jak víte, nejen chrání hlavu před větrem nebo deštěm, ale také příjemně zapouzdří obličej a dává stylingu větší pohodu.
  • S POTISKEM NA ZÁDECH – milovníci originálních svetrů jistě potěší dlouhý italský oversize svetr s potiskem na zadní straně! Nabídněte jim širší a volný model se stylovým nápisem na zadní straně, který přitahuje pozornost a vyčnívá z davu. Vezměte prosím na vědomí, že vysoce kvalitní italské vesty velkoobchod z FactoryPrice.eu obsahují příměs vlny, což zvyšuje jejich prestiž!

Podívejte se, jak dlouho vypadají velkoobchodní vesty v útulném oblečení!

Samozřejmě, není žádným tajemstvím, že vaši klienti také milují módní vesty za to, jak ohromující vypadají ve vzhledu! Z tohoto důvodu se naučte stylingové triky s těmito typy svetrů, abyste se lépe vyrovnali s jejich prodejem. Ukažte potenciálním zákazníkům způsoby, jak kombinovat dlouhé vesty s jiným oblečením tak, aby celek vypadal krásně. Náš stylista, který má přirozený talent pro vytváření módního vzhledu a dlouholeté zkušenosti s prací ve velkoobchodníku s oděvy, vám pomůže.

Pro milovníky nadčasového vzhledu v tmavých barvách připravte jistě černé dlouhé vesty velkoobchodvýrobky, které se hodí mnoho oblečení. Vypadají skvěle zejména v kontrastních kombinacích s červenými a bílými věcmi a klasickými modrými džíny. Černý celkový vzhled s dlouhým svetrem také vypadá skvěle! U černého modelu zvolte černý pruhovaný rolák a černý široký kalhoty z tkaniny a černé semišové kotníkové boty a hodit dlouhý černý kabát nahoře. Jaká třída!

Podobně spárujte další barvy módních dlouhých vesty, které vypadají skvěle v duetu s jiným úpletem a bavlnou. Tuto zimu budou obzvláště módní vesty jasných barev, vedle sebe s jasnými barvami oblečení! Hitem jsou například bílé, ecru nebo velbloudí modely vesty ve vzhledu s modrými džíny s vysokým pasem. Ukažte je také zákazníkům v doprovodu klasických rolákových svetrů, béžových dvoudílných teplákových souprav a odpovídajících žebrových základních šatů.

Viz také: Základní šaty v pruhu – doplňte sbírku svého obchodu s nejprodávanějších

Přečtěte si téma: Kolekce dámských kabátů ve velkoobchodu – zkontrolujte, co je nyní v módě

Paula

Recent Posts

Černá dámská základní kombinéza – s čím je zajímavé ji stylovat?

Černá dámská základní kombinéza je klasika, která je nepostradatelnou položkou v šatníku každé ženy. Jednoduchý,…

2 hodinami ago

Nadrozměrné šaty – co objednat online?

Dress size plus nejsou jen ní skř, ale osobní elegance a sebevědomí. In the time…

3 hodinami ago

T-shirty basic nie tylko na co dzień

Klasyczne koszulki kojarzą się nam niemal wyłącznie ze stylizacjami na co dzień. Dzisiaj podpowiadamy z…

3 hodinami ago

Dámská mikina – krásný model šatů pro jarní/letní sezónu

Dámská mikina je absolutním hitem jarní/letní sezóny v kolekci velkoobchodního oblečení FactoryPrice.eu! Tyto univerzální a…

6 hodinami ago

Tenisky na šaty – je takový vzhled stále módní?

Je módní nosit tenisky na šaty? To je otázka, o kterou se milovníci módy vždy…

6 hodinami ago

Pruhované halenky ve svislé nebo vodorovné poloze?

Jaké pruhované halenky je lepší vybrat? Ty ve svislých pruzích nebo ve vodorovných ozdobách? Dnes…

13 hodinami ago