20 000 VYSOCE KVALITNÍCH PRODUKTŮ PŘIPRAVENÝCH K PRODEJI

Naše velkoobchod FactoryPrice.eu poskytuje široký výběr produktů z nejnovějších sbírek. Nabízíme oblečení doplňky v souladu s celosvětovými módními trendy. Pravidelně sledujeme zprávy z módního průmyslu, takže vybraný sortiment odpovídá jak oddaným nadčasové klasiky, tak milovníkům horkých trendů. Každý den je náš sortiment doplněn několik set nových modelů, ve více než tuctu barevných instalací. Naše oblečení má různé řezy a jsou k dispozici v mnoha odstínech. Zajišťujeme, aby naši zákazníci nalezli u nás nejkvalitnější produkty. Nabízíme oblečení a doplňky z dámských, pánských a dětských sbírek.

Široký výběr produktů

Velkoobchodní továrna Price.eu má více než 20 000 produktů ve svém sortimentu. Široký výběr produktů vám poskytne příležitost dokonale vyhovovat Vaší nabídce s individuálními preferencemi vašeho podnikání a zákazníka. Získáte přístup k několika sbírkám přizpůsobeným stylům šatů. Od klasických základních linií, přes nadčasové džíny, pohodlné ležérní, ideální pro večer, elegantní styl, poutavý půvab, Boho, ideální pro každou sezónu námořník styl, ležérní streetstyle, sentimentální retro a vintage styly a mnoho dalšího. Určitě i ten nejnáročnější zákazník najde něco dokonalého pro sebe.

Všechny produkty, které jsme navrhli, jsou popsány a fotografovány. Vysoce kvalitní fotografie a hotové popisy dělají výrobky zakoupené ve velkoobchodě FactoryPriceeu okamžitě připraveny k prodeji ve vašem obchodu/výpisu. Naši fotografové se starají o každý detail. Ve fotografických kompozicích využívají nejnovější trendy a techniky pro pořizování produktových fotografií. Profesionální fotografie produktů vám umožní obohatit vaši nabídku a posílit obraz silné značky. Vysoce kvalitní oděvní výrobky za nízké ceny vám umožní dovolit jakékoliv rozšíření sortimentu. Dokončené fotografie vám ušetří spoustu času, práce a především náklady spojené s pronájmem fotografa, atributy pro natáčení a správným studiem. Dobrý produkt, zajímavé fotografie a hotové popisy výrazně zkracují dobu přidávání produktu na stránku/aukci. To také umožní rychlé změny sortimentu ve vašem obchodě a zajistí celou řadu produktů.