BEZPEČNÉ PLATBY

Velkoobchod FactoryPrice.eu nabízí mnoho módních oděvů. Staráme se o spokojenost našich zákazníků a neustále zlepšujeme každou etapu nákupu. Zajišťujeme bezpečnou platbu a bezpečnost informací. V zájmu bezpečnosti našich zákazníků zajišťujeme bezpečné platby za objednávky na jedno stažení a šifrovány prostřednictvím plateb SSL kartou. Jakékoli převody vždy vycházejí od zákazníka a platby se provádějí pouze za zakoupené zboží.

Registrace zdarma v prodejně oděvů

Při registraci požadujeme pouze potřebné informace. Bezplatná a bezpečná registrace je k dispozici každému firemnímu zákazníkovi s firemními aktivitami. Při registraci musí být uvedena pouze registrace společnosti, e-mailová adresa a kontaktní telefonní číslo. Na úrovni vytváření účtu nevyžadujeme číslo platební karty ani žádné citlivé informace. Za registraci si neúčtujeme. Do velkoobchodníka s oblečením FactoryPriceeu se zaregistrujete během několika minut. První objednávku můžete umístit ihned po registraci. Nevyžadujeme minimální částku objednávky, nákupy lze provést z jednoho kusu.

Rychlé provedení objednávek

Náš moderní online velkoobchod FactoryPrice.eu byl založen pro jednoduché a rychlé velkoobchodní nákupy. Nabízíme různé oblečení z dámských, pánských a dětských sbírek. Výrobky jsou dostupné v mnoha fasádách, barevných variantách a velikostech. Prodáváme oba výrobky s klasickým vzhledem a v souladu s nejnovějšími trendy. Děláme vše pro to, abychom zajistili, že zadávání veřejných zakázek bude provedeno co nejdříve při zachování bezpečnostních pravidel. Náš sklad je otevřený non stop a objednávky odesíláme do 24H. Díky tomu rychle a efektivně dotovat svůj obchod. Velkoobchod s oděvy má v prodeji více než 20 000 výrobků a každý den vám nabízíme 100 novinek. Náš sortiment je aktualizován každý 4H, takže se zákazníci seznámí s vždy aktuální nabídkou. Abychom zákazníkům pomohli rychle nasadit oblečení do jejich nabídky, každý z našich produktů má profesionálně vytvořené fotografie a dokončený popis.

Více informací o platbách najdete v náklady na dopravu.
Probíráme otázky bezpečnosti informací na kartě Zásady ochrany osobních údajů.