OTEVŘENÝ SKLAD 24/7

Náš velkoobchod má 24H/7 aktivní sklad. Zaměstnáváme několik stovek zaměstnanců, kteří každý den připravují tisíce balíčků pro naše zákazníky a sledují, jak bude odeslána podle plánu. To umožňuje plynulé a rychlé provedení všech objednávek našich zákazníků. Vynaložíme veškeré úsilí, abychom zajistili, že všechny nákupy budou provedeny co nejdříve, irelevantní pro velikost objednávky. Nemáme minimální částku objednávky, po které provádíme přepravu. Pokud zaplatíte za objednané zboží do 14 hodin, zašleme je ve stejný den. Provádíme jak domácí zásilky, tak i do zahraničí. Každá zásilka, kterou připravujeme, je chráněna před přepravou. Také se postaráme o bezpečnost provedených transakcí.

Velkoobchod přívětivý pro zákazníky

S více než 20 000 produkty nabízíme našim zákazníkům 100 atraktivních novinek každý den. Každý produkt, který poskytujeme, má popis a profesionální fotografie v balení. Všechny produkty jsou téměř okamžitě připraveny k zadání do obchodu nebo na aukci našich zákazníků. 24H/7 otevřený sklad, bezpečná platba, rychlé dodání, dokončené fotografie a popisy, aby naši zákazníci měli minimální papírování. To vše ovlivňuje, jak hladce bude přidávání nových produktů ve vašem obchodu/online aukci probíhat. Prodal jsi to zboží? Jakýkoliv produkt má neúspěšný? Potenciální zákazníci, kteří hledají oblečení v souladu s nejnovějším trendem? Rychlé dodávky zboží umožňují zákazníkům rychle dotovat obchod v případě potřeby nebo zavést zajímavé novinky. Díky hladké práci skladů a dalších velkoobchodníků si můžete vychutnat zprávy bez obav, že budete obcházet minulými trendy, než se připojíte k produktům v obchodě. Správné provedení objednávek vás rychle objeví se zbožím představujícím nejnovější trendy na módním trhu.

Splňujeme očekávání našich zákazníků – aktualizujeme naši nabídku každé 4 hodiny! Často aktualizovaný sortiment velkoobchodníků FactoryPrice.eu vám umožní seznámit se s nejnovějšími nabídkami, které nabízíme našim zákazníkům. Dnes se bezplatně zaregistrujte u našeho velkoobchodníka a poskytněte pouze potřebné zaznamenané a kontaktní údaje (bez citlivých údajů nebo čísel účtů)! Vytvořte si s námi obchod s oděvy v Polsku.