PŘEPRAVNÍ OBJEDNÁVKY V 24H PO CELÉM SVĚTĚ

Bez ohledu na místo, odkud nakupujete produkty v našem velkoobchodě online, zabalíme a připravíme Vaše objednávka pro doručení kurýrem za pouhých 24H. Vynakládáme veškeré úsilí, abychom zajistili, že všechny objednávky budou dokončeny co nejdříve. Na velikosti objednávky nám nezáleží. Námořní 24H objednávky po celém světě zahrnuje každý, malé i velké objednávky. Staráme se o každého zákazníka našeho velkoobchodníka a snažíme se, aby spolupráce byla uspokojivá pro každou stranu. Optimalizujeme procesy uvnitř firmy po celou dobu, aby cesta od nákupu až po doručení zboží zákazníkovi byla co nejjednodušší a nejrychlejší.

Nezapomínáme na bezpečnost. Každá zásilka je řádně zajištěna po dobu přepravy. Všechny objednávky zaplacené do 14:00 jsou připraveny k odeslání ve stejný den. Každý produkt dostupný v našem online velkoobchodníku je fyzicky v našem skladu. To rozhodně usnadňuje a výrazně urychluje proces implementace. Sklad našeho velkoobchodníka je otevřený nonstop 24H/7 a zaměstnává několik set kvalifikovaných pracovníků. To vše nám umožňuje velmi rychle plnit objednávky našich zákazníků. Naši zaměstnanci připravují tisíce balíčků každý den. Dbejí na to, že odeslání objednávek v 24H je možné a realizováno podle plánu.

Organizace práce klíčem k našemu společnému úspěchu

Tento model organizace práce zajistí, že můžete rychle dotovat produkty do vašeho obchodu, pokud je to nutné, nebo nahradit sortiment tak, aby splňoval očekávání a potřeby vašich zákazníků. V našem skladu je několik set tisíc produktů, které můžete zadat do vaší nabídky. Odeslání 24H objednávek po celém světě zajistí, že se nedostanete přes převládající trendy a přinášejí novinky v souladu s nejnovějšími trendy rychlým tempem. V případě velkých prodejů máte možnost dotovat obchod a rychle doručit objednávky svým zákazníkům. FactoryPrice.EU velkoobchod usnadňuje správu nakoupených produktů a urychluje proces jejich uvedení na trh. Každý produkt zakoupený u nás má profesionální fotografii a popis. Díky tomu je snadnější a rychlejší přidávání nového zboží do vaší základny.