ŽÁDNÁ MINIMÁLNÍ ČÁSTKA OBJEDNÁVKY

Velkoobchodní továrna Price.eu je moderní platforma, která byla vytvořena pro jednoduché a rychlé velkoobchodní nákupy. Nabízíme naši nabídku lidem, kteří provozují velkoobchodníky, stacionární butiky, internetové obchody a lidi prodávající v kanálech, jako jsou allegro, eBay a další. Abychom splnili očekávání zákazníků, vsadíme na absenci minimální částky objednávky. Neuplatňujeme žádná omezení týkající se množství produktů, velikosti objednávky a její částky. Objednávky přijímáme z jednoho kusu nebo jedné velikosti. Naše online velkoobchodní společnost FactoryPrice.eu umožňuje objednávat dle Vašich potřeb.

Proč spolupracovat s velkoobchodní společností FactoryPrice.eu?

Zajišťujeme spokojenost našich zákazníků, zaručujeme transparentní nákupní proces a plnou bezpečnost transakcí. Registrace na našich stránkách je zcela zdarma a plně bezpečná, dostupná každému novému obchodnímu zákazníkovi, který chce obohatit vaši společnost o módní, kvalitní sortiment bez ohledu na to, jaké množství. Vynaložíme veškeré úsilí, abychom splnili všechna očekávání a potřeby našich zákazníků. Nedostatek minimální částky objednávky je jen jedním z vybavení, které nabízíme našim zákazníkům.

Trendy vždy včas

V naší nabídce máme více než 20 000 produktů! Velkoobchod FactoryPrice.eu nabízí mnoho modelů oblečení a doplňků. Najdete zde klasické fasády různých šatních prvků, ale také modely v souladu s nejnovějšími trendy. Naše oblečení se vyrábí v několika řezech, barevných variantách a velikostech. Na co se mohou naši dodavatelé spolehnout? Abychom zajistili, že všechny módní oblečení se dostanete včas, pošleme objednávky po celém světě za 24 hodin. Za zmínku stojí také, že náš sklad je otevřený non stop. Naši kvalifikovaní pracovníci každý den zajistí, že objednané zboží dorazí na vás co nejdříve. Každý den docujeme náš velkoobchod 100 novinkami — nebudou vám chybět žádné módní zprávy. Abychom vám i vašemu týmu usnadnili práci, připojíme ke každému produktu popis a profesionální fotografie. Díky tomu bude ještě rychlejší a efektivnější vstup do vašeho obchodu/vaší aukce.

Podrobné informace o bezpečnosti přenášených údajů, které poskytujeme ZDE.